Antena Căutare

Scandal cu spray lacrimogen între părinţi şi agenții de pază de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală

Scandal între părinţi şi cei care ar trebui să asigure ordinea într-un loc în care copiii bolnavi vin să găsească alinare. Poliţia a intervenit la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală duminică seara trecută, după ce un agent de pază ar fi ameninţat cu spray-ul lacrimogen rudele mai multor copii adunate în camera de gardă.

Scandal cu spray lacrimogen între părinţi şi agenții de pază de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală
Scandal între părinți și agenții de pază de la spitaul Grigore Alexandrescu din București

Chiar bodyguard-ul a sunat la 112, acuzând că oamenii sunt recalcitranţi. De cealaltă parte, rudele pacienţilor se plâng de aglomeraţia şi de tratamentul primit la unitatea de primiri urgenţe.

În aglomeraţia de pe holurile spitalului de copii, zeci de părinţi au ajuns la capătul răbdării după o zi plină.

Surse din anchetă spun că scânteia care ar fi declanşat scandalul ar fi pornit de la o familie care şi-a pierdut răbdarea să mai aştepte şi ar fi încercat să nu respecte rândul.

Cert este că, în faţa adulţilor care şi-au adus, stresaţi, copiii să primească alinare din partea medicilor, unul dintre cei care ar fi trebuit să asigure ordinea a cedat și ar fi încercat să folosească un spray lacrimogen.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întâmplarea a fost relatată pe o reţea de socializare şi a stârnit rapid sute de reacţii. Un consilier municipal a venit la spital, cerând o anchetă.

Contactaţi de reporterii Observator, reprezentanţii Spitalului Grigore Alexandrescu nu au oferit un punct de vedere până la acest moment. Situaţia a ajuns însă şi în atenţia oficialilor din Ministerul Sănătăţii.

Comandament de urgență la Ministerul Sănătății și Primăria Municipiului București, din cauza coronavirusului... Sibiu: Un pacient în vârstă de 43 de ani, cu diagnostic de gripă confirmat de analizele de laborator a decedat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x