Scandal monstru în autobuz. Călătorii au mustrat un bărbat care ținea masca în mână, în loc de față. Reacția omului, revoltătoare - Video

Scandal monstru într-un autobuz din Constanța, după ce călătorii au apostrofat un bărbat care ținea masca în mână, în loc de față. Oamenii l-ar fi rugat politicos pe acesta să-și acopere nasul și gura, moment în care cearta a izbucnit. Pasagerii au cerut ajutorul șoferului, care le-a dat un răspuns uluitor.

Scandal monstru în autobuz, din cauza nepurtării măștii

Replicaonline.ro/ Captura video

Un constănțean a sfidat câteva zeci de persoane, după ce s-a urcat în autobuz fără să poarte mască. Mai mult, acesta o avea pe mână, însă a refuzat complet să o poarte. Atunci când unii călători au început să-l apostrofeze pe bărbat pentru că nu se gândește la sănătatea celorlalte persoane, acesta a început scandalul.

Citește și:

"Uitați-i, nu poartă măști!" Un tânăr care a filmat polițiștii nerespectând legea a fost încătușat, dus la secție și amendat

"V-am rugat civilizat să vă puneți masca. Este vorba de respect, gândiți-vă și la ceilalți. Ce o să faceți când se vor umple spitalele?", i s-a adresat una dintre călătoare. De aici până la scandal nu a fost decât un pas, bărbatul reproșând "exagerările și manipularea cu acest virus", notează replicaonline.ro, care publică și două filmări care susțin gestul necugetat al omului.

Șoferul autobuzului ar fi vrut să aplaneze conflictul, dar a spus că nu are ce face

Șoferul autobuzului a intervenit pentru a potoli scandalul, moment în care un călător i-a atras atenția conducătorului auto că există pasageri fără mască în autobuz. "Nu pot face nimic", a fost răspunsul șoferului, mai notează sursa citată.

În final, constănțeanul a cedat presiunilor și și-a pus masca pe față.

Ultimele știri