Antena Căutare

Scandal in curtea Politiei Rutiere din Constanta

Circ aseara in curtea Politiei Rutiere din Constanta. In rolul principal un barbat drogat care, in timp ce se intorcea de la mare, a lovit patru masini si a ranit un om in localitatea Ovidiu.


Barbatul spune ca s-a suparat la culme pentru ca jurnalistii nu i-au cerut voie sa-l intrebe despre accident si au inceput direct sa-l fotografieze. Cand l-a vazut pe fotoreporter, soferul parca a luat foc. Au urmat injuraturi, urmarire prin curtea politiei, lovire cu rucsacu, iar scandalul s-a tarminat abia atunci cand politistii au reusit sa-i puna catusele.

Oamenii legii stiau de ce era asa agitat. Tocmai venisera testul biologic in urma caruia s-a constatat ca tanarul fumase marijuana. S-a constatat oprezenta in organism a substantelor stupefiante, respectiv marijuana. s-a intocmit dosar de cercetare penala. Iar la dosarul penal se va adauga si conducerea cu permisul suspendat pentru depasirea limitei de viteza.

Herculane: 6.000 de yoghini, gata de marea integrare in absolut... Antonie Solomon, fata in fata cu judecatorii Curtii de Apel din Pitesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x