Antena Căutare

Scandal in toiul noptii intre proprietarul unei masini si o firma de leasing

Linistea unui cartier din Pitesti a fost tulburata, in miez de noapte, de un scandal in toata regula, izbucnit intr-o parcare. Un barbat s-a trezit cu un executor judecatoresc la usa, pregatit sa-i ridice masina. Omul platise integral ratele la firma de leasing, dar nu-si achitase si rata reziduala, in valoare de 17.000 de lei. A incercat sa-si faca dreptate cu ajutorul politistilor.

Disperat, barbatul a incearcat sa-si sustina cauza si sa-si tina in parcare masina pentru care a platit peste 11.000 de euro. Fusese anuntat ca mai are de platit un comision de cateva mii de lei, dar cum nu dispunea de toti banii, a incercat sa negocieze.

“Din septembrie am ramas cu o mica restanta. Cum au prins momentul, mi-au bagat si taxa reziduala pe gat, sa platesc tot odata. Am incercat sa discut cu ei, mi-au spus clar nu, platiti toti banii odata, daca nu, va luam masina” a spus proprietarul masinii.

Reprezentantii firmei de leasing, impreuna cu un executor judecatoresc, au venit aseara sa ridice masina. S-au lovit de proprietar, care a chemat in ajutor politia.
Politistii au cerut, la randul lor, un act care sa dovedeasca decizia instantei. Executorul judecatoresc, insa, a refuzat sa il arate. Hotararea, de fapt, nu exista in mod oficial.

Cei de la firm de leasing au plecat, intr-un final, fara masina. Se vor intoarce in cateva zile, de aceasta data si cu decizia instantei. Pitesteanul va fi nevoit atunci sa renunte la automobil, deoarece decizia nu poate fi atacata cu recurs.

Fundatia Mihai Nesu are o noua pagina oficiala de Internet. Si tu poti ajuta!... Vagoanele de marfa stationate, jefuite de fata cu paznicii CFR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x