Antena Căutare

Scandal între mai multe persoane la Techirghiol: Şase bărbaţi au fost amendaţi cu 10.000 de lei

Un scandal între mai multe persoane a avut loc în Techirghiol vineri seara, iar pentru calmarea situaţiei a fost necesară intervenţia luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. În urma conflictului, patru bărbaţi au fost amendaţi cu 8.000 de lei pentru că au încălcat ordonanţele militare, iar alţi doi bărbaţi au fost amendaţi cu 2.000 de lei pentru tulburarea ordinii publice.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au transmis sâmbătă, că pe data de 1 mai, în jurul orei 22.15, poliţişti din cadrul Poliţiei Techirghiol au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe o stradă din oraş ar avea loc un conflict între mai multe persoane.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, în dreptul unui imobil, mai multe persoane îşi adresau injurii şi se îmbrânceau, motiv pentru care s-a intervenit pentru aplanarea conflictului, însă persoanele în cauză au devenit recalcitrante şi au pătruns în curtea imobilului, refuzând să coopereze cu forţele de ordine”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Sursa citată spune că din momentul în care au intrat în curte, persoanele respective au început să asculte muzică la intensitate ridicată tulburând liniştea publică. În sprijinul poliţiştilor au sosit luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au intervenit şi au imobilizat mai mulţi bărbaţi, care au fost duşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

În urma cercetărilor, patru bărbaţi au fost amendaţi de poliţişti cu 8.000 de lei pentru încălcarea ordonanţei militare numărul 3, iar alţi doi bărbaţi au amendaţi cu 2.000 de lei pentru încălcarea Legii 61/1991, privind liniştea şi ordinea publică.

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Sursa: News.ro

Mită de 1.100.000 euro, pentru un ofiţer de poliţie judiciară din IGPR! De la cine a cerut bani... Imagini scandaloase! Dezastru total în centrele de carantină! „Nu se poate să distrugi mobilier, să scoți prize din pere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x