Căutare Live

Scandal la care au participat aproximativ o sută de persoane, în Feteşti/ Conflictul a fost aplanat de jandarmi şi poliţişti, nefiind persoane rănite

Aproximativ 100 de persoane, care fac parte din patru familii, au provocat, marţi seară, un scandal în Feteşti, iar conflictul a fost aplanat după intervenţia jandarmilor şi a poliţiştilor. Nu au existat persoane rănite.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Ialomiţa, marţi seară, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au intervenit în municipiul Feteşti, pentru aplanarea unui conflict între patru familii la care au participat aproximativ 100 de persoane.

Sursa citată a precizat că evenimentul a avut loc în cartierul Vlaşca şi a izbucnit pe fondul unor neînţelegeri la nivelul comunităţii. Nu au existat persoane rănite.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... „Suntem rupți! Avem și noi familii!” Situație dramatică într-unul dintre cele mai spitale COVID din țară: „Eroi care au ...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri