Antena Căutare

Scandal la Spitalului Judeţean Vaslui. O infirmieră a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a fost bătută de o pacientă

Scandal monstru la Secţia Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui. O femeie care băuse bine a atacat tot personalul medical și chiar a bătut o infirmieră. Cu greu au scos-o colegii din mâinile agresoarei. Aceasta a fost adusă cu o ambulanţă la spital dintr-un local.

Scandal monstru la Secţia Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui. O femeie care băuse bine a atacat tot personalul medical și chiar a bătut o infirmieră. Cu greu au scos-o colegii din mâinile agresoarei. Aceasta a fost adusă cu o ambulanţă la spital dintr-un local.

Extrem de irascibilă, femeia a refuzat ajutorul medicilor şi a agresat pe rând doctorii, asistentele şi agenţii de pază. Într-un final, s-a cerut ajutor la poliţie, iar agenţii au reuşit să o imobilizeze.

Femeia a fost internată la Psihiatrie. Iar infirmiera agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale.

S-a dus să se distreze cu prietenii, dar și-a găsit sfârșitul! Un copil din Timiș a fost găsit mort... Lacrimi și durere pentru Otilia, românca ucisă împreună cu cele două prietene ale sale. A fost decretată zi de doliu în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x