Antena Căutare

Scandal uriaș cu voucherele de vacanță. Românii, care au tichete, sunt principalele victime!

Tichetele de vacanţă schimbă harta turistică a României! Sute de pensiuni din toată ţara, neomologate până acum, cer să intre în legalitate, pentru a putea vinde concedii pe vouchere.

Tichetele de vacanţă schimbă harta turistică a României! Sute de pensiuni din toată ţara, neomologate până acum, cer să intre în legalitate, pentru a putea vinde concedii pe vouchere.

Multe au depus deja dosarele la minister, atrase de câştigurile mari pe care le-au încasat vara aceasta unităţile de cazare oficiale. Doar pentru programul Litoralul pentru toţi, cererea a crescut cu 140%, datorită tichetelor.

De valul de turişti sosiţi cu vouchere profită însă doar pensiunile care funcţionează legal. Cum proprietarii care lucrează la negru ies în pierdere, iau acum măsuri. Conform datelor Asociaţiei Naţionale de Turism Rural şi Ecologic, mai mult de 600-700 de pensiuni fie au depus la Ministerul Turismului dosarul pentru omologare, fie lucrează la document, pentru a putea primi turişti cu tichete de vacanţă.

La ora actuală, în România există aproape 6.000 de pensiuni. Dar numărul lor ar putea creşte cu 10%, datorită tichetelor.

Peste un milion de bugetari se bucură de vouchere pentru concediu. De la 1 decembrie însă, tichetele vor fi înlocuite cu o indemnizaţie de vacanţă, de 1900 de lei.

Bucureștenii, campioni la solicitări ciudate și amuzante! Unii cheamă poliția chiar și când au găsit un melc! Și asta nu... Hoț de buzunare, filmat în acțiune! Continuarea e colosală! Nici în filmele de comedie nu mai vezi așa tehnică! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x