Căutare Live

Scandal uriaș după tragedia de la Timișoara. Un bloc deratizat a fost evacuat a doua oară, deși oamenilor li s-a permis să se întoarcă în locuințe

Este scandal uriaș la Timișoara, după tragedia în care au murit doi copii și mama unuia dintre ei, iar alte 43 de persoane au ajuns la spital. Al doilea bloc în care s-a facut deratizarea cu substanțe periculoase a fost evacuat. Asta după ce autoritățile au permis inițial accesul locuitorilor în clădire.

Scandal uriaș după tragedia de la Timișoara

Este vorba despre cel de-al doilea imobil care a fost evacuat după ce reprezentanții ISU au aflat că și acolo s-a făcut deratizare.

Citește și:

Crina, condamnată la suferință! Tânăra moartă în urma deratizării a trăit pe străzi, lucra ca femeie de serviciu, dar făcea liceul la seral:”Visa la o viață bună!”

Și o echipă a Antena 3 a pătruns în blocul respectiv, iar astăzi a aflat că a fost din nou evacuat.

Deocamdată, autoritățile nu au oferit o explicație pentru această a doua evacuare, de ce au fost lăsați oamenii să se întoarcă acasă și, mai ales, dacă au fost puși în pericol, notează sursa citată.

Astăzi, o echipă din cadrul Ministerului Apărării Naţionale (MApN) a sosit la Timişoara, pentru a efectua verificări suplimentare cu echipamente specializate în locaţiile în care s-a identificat prezenţa substanţei toxice.

Citește și:

Femeia moartă în urma operațiunii de deratizare va fi înmormântată lângă copilul ei. Soțul îndurerat, externat astăzi, pentru câteva ore

O mamă, fiul ei și un alt copil au murit în tragedia din Timișoara

Medicii de la Ambulanţa din Timişoara spun că, în cazul blocului unde au murit trei oameni după dezinsecţie şi deratizare, fără decesul femeii de 28 de ani nu şi-ar fi putut da seama de legătura dintre cazuri. Aceasta deoarece nimeni nu a simţit mirosuri neobişnuite în bloc, iar cazurile anterioare care au ajuns la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu” aveau simptomatologii diferite.

În prezent mai sunt internate 40 de persoane, dintre care 29 copii la Spitalul de Copii ”Louis Ţurcanu”, 8 adulţi la Spitalul Judeţean şi 3 adulţi la Spitalul Municipal din Timişoara. Starea persoanelor internate este general bună, momentan pacienţii aflându-se sub supravegherea medicilor.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Cazul polițiștilor bătuți cu sălbăticie în Vâlcea: Ce transportau în dubă agresorii...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri