Antena Căutare

Scandal uriaş într-un mall din Capitală! Şoferii, nevoiţi să plătească 100 de lei pentru a ieşi din parcare

Scandal uriaş într-un mall din Capitală, încheiat la Poliţie. Mai mulţi clienţi susţin că au fost păcăliţi şi au ajuns să plătească sute de lei din cauza unui aparat de taxare defect. Este vorba despre bonurile de acces în parcare, pe care aparatul ar fi imprimat greşit numerele de înmatriculare. Reprezentanţii mall-ului se apără, dar nu exclud posibilitatea unei erori tehnice

Sistemul de acces în parcare presupune marcarea numărului de înmatriculare al mașinii pe tichet, doar că în mai multe cazuri, pe bonuri au fost înscrise din greșeală alte numere, iar sistemul nu a mai reunoscut numele, motiv pentru care omenii au rămas captivi în parcare zeci de minute.

Șoferii au cerut ajutorul reprezentanților mall-ului însă nu au avut succes. Ca să poată ajunge acasa, oamenii au plătit 100 de lei ceruți, dar au depus și plângere la poliție. În afara celor care au mers la poliție, alți șoferi s-au plâns pe Facebook.

Reprezentanții mall-ului au precizat prin intermediul unei postări pe Facebook că este posibil să fi fost vorba despre o defecțiune tehnică. În urma plângerilor, poliția a deschis dosar penal și verifică dacă ar fi vorba despre o înșelăciune.

MS a lansat procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare pentru construcţia Spitalului Regional Cluj... Opulență fără RCA! Tzancă Uraganul a încercat să mituiască un polițist după ce a fost prins fără asigurare la bolidul de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x