Antena Căutare

Scandalul masinilor clonate ia amploare: Dubluri, in toata tara

Exista masini clonate in toata tara! In exclusivitate, pentru Observator, un sofer din Cluj a prins curaj si a povestit despre cum si-a descoperit masina copiata cu tot cu numar de inmatriculare.

"Nu sunt cazuri izolate, ci este o retea", crede barbatul, care se teme pentru viata lui si a familiei sale. La fel ca si bucuresteanul care si-a abandonat masina intr-un garaj, de frica.

Un drum anost pe autostrada s-a transformat in intamplarea vietii pentru o familie de clujeni. La un moment dat, o masina leita cu a lor a intrat in depasire.

Cand a ajuns in dreptul lor au ramas cu gura cascata. Avea acelasi numar de inmatriculare. Au incercat sa o urmareasca zeci de kilometri, dar au scapat urma masinii clonate.

Au sunat imediat la politie si a urmat o ancheta. Fara niciun rezultat, vinovat sau macar vreo explicatie. Exact ca in cazul masinii clone gasite de barbatul din Bucuresti langa un service din Balta Alba.

Si intr-un caz si in celalalt, victimele se tem sa vorbeasca. De cine? De o grupare organizata care ar clona masini. O grupare din care ar putea face parte atat politisti, cat si angajati ai Registrului Auto Roman.

Desi autoritatile spun ca numerele sunt realizate artizanal, exista cazuri in care s-a demonstrat ca placutele clonate sunt originale. Unul din aceste cazuri a avut loc la Constanta.

Clonatorii de masini nu tin cont de dimensiuni. In urma cu doi ani, in Reghin, politistii au gasit doua tiruri, cu aceleasi placute.

Romania, pe primul loc in UE la mortalitatea infantila... Judecatoarea acuzata de trafic de influenta de la ICCJ, arestata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x