Antena Căutare

Scandalul revelionului ratat din Dolj continua! Clientii au depus plangeri la Protectia Consumatorului

Scandalul Revelionului ratat din Dolj continua. Cativa din petrecaretii care au devastat un restaurant, drept razbunare, au venit cu noi probe, in favoarea lor. Au adus cateva alune stricate si le-au dat la analize. Nu se multumesc cu amenda primita deja de patronul restaurantului.

Oltenii care s-au razvratit, in noaptea de Revelion, in Palatul Republicii Socialiste Romania, au filmat totul. Cu filmul, dar si cu alunele stricate pe care le-au pastrat intr-un servetel, cativa petrecareti au mers sa depuna plangeri. Mai intai, au trecut pe la Protectia Consumatorului, apoi, pe la Directia Sanitar-Veterinara. Reprezentantii institutiilor nu au vrut sa le primeasca probleme, intrucat nu au fost prelevate de un inspector autorizat.

Inspectorii au fost la restaurant, chiar in primele ore din an. Au gasit totul curat luna. Habar n-aveau ca inainte de vizita lor, clientii se autoserveau care cum putea.

Tinerii vor afla abia luni daca alunele pe care le-au primit de revelion au fost intr-adevar stricate. Spun ca vor sa se revada cu patronul localului, in instanta. Acesta a fost amendat deja cu 30.000 de lei.

Si nu a fost singurul Revelion de cosmar. In Caracal, o suta de liceeni si studenti au devastat restaurantul in care petrecusera de Revelion, nemultumiti de mancarea primita.

Mii de moldoveni si rusi vor petrece Craciunul pe rit vechi in statiunile montane din Romania... Sergiu Nicolaescu a vorbit in timpul vietii despre copilul sau nelegitim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x