Antena Căutare

Scăpăm de frig în weekend!? Cum va fi vremea la sfârşitul acestei săptămâni

Iarna pare să-şi fi intrat în drepturi depline, astfel că în următoarele trei zile vremea va continua să fie închisă şi se vor înregistra ploi. Mai mult de atât, la munte se vor semnala precipitaţii sub diferite forme.

Iarna pare să-şi fi intrat în drepturi depline, astfel că în următoarele trei zile vremea va continua să fie închisă şi se vor înregistra ploi. Mai mult de atât, la munte se vor semnala precipitaţii sub diferite forme.

Conform previziunilor meteorologilor, astăzi cerul va fi temporar noros şi izolat se vor semnala precipitaţii sub formă de ninsoare, ziua, în regiunile din jumătatea nordică a ţării, iar noaptea mixte în vest şi în nord-vest. De asemenea, vor fi condiţii de polei, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe litoral, precum şi la munte, unde trecător va spulbera zăpada.

Temperaturile maxime se vor încadra între -2 în nord, nord-vest ţi centru şi 8 grade în extremitatea de sud-vest. În Capitală, vor fi cel mult cinci grade Celsius, mai cald decât în mod normal.

Sâmbătă, însă, aria precipitaţiilor se va extinde. În vestul, nordul şi centrul ţării se vor semnala precipitaţii, iar la munte, în special la altitudini, va ninge. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi doar izolat se vor semnala ploi slabe sau fulguieli. Izolat vor mai fi condiţii de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane şi în Câmpia de Vest. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în Moldova şi 11 grade în sudul Banatului.

În sud şi sud-est, dar și în București, unde vor fi la 4 grade, dimineaţa, se va semnala ceaţă.

Duminică, vremea va fi predominant închisă. În vestul, centrul şi nordul ţării şi izolat în rest vor fi mai ales ploi, iar la munte se vor semnala precipitaţii mixte. Se menţin condiţile de producere a poleiului.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, dar temporar şi în vest şi în sud-est.

Temperatura aerului va avea valori mai mari decât de cele normale specifice perioadei; maximele se vor încadra între 0 grade în Moldova şi 12 grade în dealurile Banatului. Ceața va fi de asemena prezentă. În Capitală trecător va fi burniță. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade.

Veste excelentă pentru elevii din toată țara! Școala începe mai târziu!... Cele trei zodii care vor avea succes total în 2016! Tu te numeri printre norocoși?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x