Căutare Live

Scăpăm ninsori, dar va fi GER! Meteorologii au emis o nouă prognoză meteo: Ce ne așteaptă în toată țara, în zilele următoare

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Ce se întâmplă cu temperaturile, după ce mai bine de jumătate din țară s-a aflat sub avertizare cod galben de ninsori și vreme rea?

Prognoza meteo pentru următoarele zile. Ce se întâmplă cu temperaturile, după ce mai bine de jumătate din țară s-a aflat sub avertizare cod galben de ninsori și vreme rea?

ÎN ȚARĂ

Potrivit ANM, vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, dar va fi rece pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 şi 4 grade, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

Vor fi înnorãri temporare, însã doar izolat va ninge slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice.

Pe arii restrânse va fi ceaţã, mai ales dimineaţa.

ÎN BUCUREȘTI

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 2...3 grade.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Nu-i niciunul ca românul! Trei bărbați au golit de peşte un lac din Italia, după ce au pescuit cu mai multe cabluri elec...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri