Antena Căutare

Scenă de toată rușinea! O polițiștă a umilit o bătrânică care vindea cartofi! ”Oare doamna asta în uniforma nu are şi ea bunica?”

Polițiști locali continuă să facă exces de zel. O polițistă a umilit o bătrână „evazionistă”, care vindea cartofi pe marginea drumului și nu la o tarabă.

Scenă de toată rușinea! O polițiștă a umilit o bătrânică care vindea cartofi! ”Oare doamna asta în uniforma nu are şi ea bunica?”
O bătrânică a fost umilită de către o polițistă!

Scena s-a petrecut în Rădăuţi,în județul Suceava, unde „doamna” polițistă a început să ia la rost o femeie în vârstă, care vindea cartofi. Motivul femeii a fost legat de fatul că bătrâna nu vindea la tarabă.

”Se întâmpla în România. În piaţă la Rădăuţi, această “doamnă” în uniforma o ceartă pe bătrânică pentru că nu vinde la taraba. Avea, săraca, doua sacose cu legume. , a comentat persoana care a fost martoră evenimentului.

”Oare doamna asta în uniforma nu are şi ea bunica ? Sau a avut? Cred că bătrâna asta face delapidare trebuie neapărat Arestată conform legii”, scrie cineva într-un comentariu. ”Infractorii unde sunt ? Vă luaţi la harţă cu o bătrânică. Ruşine!” , a adăugat acesta.

Operațiunea de salvare a oilor din nava răsturnată din portul Midia a luat sfârșit! Câte ovine au fost salvate... Liviu, polițistul erou care a urmărit patru hoți cu soția în mașină, deși era în timpul liber...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x