Antena Căutare

Scene de război şi violenţe în centrul Capitalei! Zeci de indivizi s-au bătut cu bâte şi topoare, iar un bărbat de 30 de ani a murit împuşcat

Scene de război şi violenţe fără precedent în centrul Capitalei, chiar în faţa Palatului Parlamentului. Zeci de indivizi s-au bătut aseară, cu bâte şi topoare, în Piaţa Constituţiei. Un bărbat de 30 de ani a murit împuşcat în timpul încăierării sângeroase.

Scene de război şi violenţe fără precedent în centrul Capitalei, chiar în faţa Palatului Parlamentului. Zeci de indivizi s-au bătut aseară, cu bâte şi topoare, în Piaţa Constituţiei. Un bărbat de 30 de ani a murit împuşcat în timpul încăierării sângeroase, iar un alt tânăr, de 21 de ani, a fost rănit şi a ajuns la spital. Cel mai probabil, totul a pornit de la o reglare de conturi. Spre dimineaţă, atât rănitul, cât şi alţi bărbaţi implicaţi în scandal au ajuns la poliţia Capitalei, pentru audieri.

Bătaia a izbucnit după ora 23.00, când în zonă încă circulau mulţi oameni. Mai mulți şoferi şi pietoni au surprins cu telefoanele mobile scenele violente din faţa Parlamentului României. Pe imagini se văd zeci de indivizi care aleargă haotic, în toate părţile. Unii au bâte în mâini, sunt agitaţi şi strigă amenințător.

Un alt tânăr a fost rănit şi a transportat la Spitalul Universitar. Zeci de poliţişti şi jandarmi au ajuns în Piaţa Constituției, iar numeroase maşini ale forţelor de ordine au ocupat zona. Majoritatea celor implicaţi în încăierare fugiseră însă.

Nu este singurul incident care are loc chiar în punctul zero al Capitalei. Seară de seară, împătimiţii maşinilor puternice se întâlnesc aici şi fac drifturi. Iar viaţa oamenilor care locuiesc aici a devenit un coşmar.

Video. Baie de sânge în București! Au apărut imaginile groazei. Un bărbat a murit după ce s-a luat la bătaie azi noapte ... Un şofer de 29 de ani a fost înjunghiat într-o intersecţie aglomerată din Capitală, de către un alt conducător auto...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x