Antena Căutare

Scene desprinse dintr-un film de groază, la Roman! Un tânăr a fost filmat în timp ce își împinge tatăl pe geam! (VIDEO)

Scene șocante la Roman, judeţul Neamţ, unde un batrân a fost filmat de un amator în timp ce cădea de la etajul al treilea al unui bloc. Pe imagini se vede cum bărbatul este împins de cineva din interior. Agresorul este chiar fiul victimei, care după aceea a fugit!

Scene șocante la Roman, judeţul Neamţ, unde un batrân a fost filmat de un amator în timp ce cădea de la etajul al treilea al unui bloc. Pe imagini se vede cum bărbatul este împins de cineva din interior. Agresorul este chiar fiul victimei, care după aceea a fugit!

Polițiștii au instituit filtre și l-au căutat pe tânăr toată noaptea, însă deocamdată nu au dat de urma lui.

El este acuzat de tentativă de omor. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

E ora 15.30, cartierul numit "Pietonal". Un taximetrist aflat în zonă vede un bărbat care stă atârnat de balustrada unui balcon de la etajul al treilea. Uimit, scoate telefonul şi filmează. La câteva momente după, se vede cum un alt bărbat, aflat în interiorul apartamentului, în loc să-l ajute pe om să revină în casă, îi desprinde cu o mişcare violentă mâna, iar bătrânul se prăbuşeşte în gol. Victima se loveşte mai întâi de acoperişul balconului de la etajul întâi, apoi cade pe zăpada din faţa magazinelor aflate la parterul blocului.

Şocaţi de cele văzute, câţiva trecători au sunat imediat la 112. Bătrânul a ajuns în stare gravă la spitalul municipal din Roman. Medicii sunt rezervaţi în privința stării acestuia de sănătate, pentru că, în cădere, bătrânul şi-a rupt coastele care i-ar fi perforat plămânii.

De ce a fost bărbatul aruncat de la balcon chiar de către fiul său?

Cel care, în loc să-l ajute, îl trimite în brațele morții este chiar fiul bătrânului, un tânăr de 30 de ani. Cei doi locuiau împreună, mama agresorului şi fratele lui fiind plecaţi la muncă în străinătate. Vecinii au declarat că tatăl şi fiul nu se prea înțelegeau. Mai ales după ce tânărul, paznic la o firmă, nu s-a mai dus la muncă şi nu se mai descurcau cu banii. Ieri, scandalul a continuat, iar fiul a devenit violent. Speriat, tatăl a vrut să plece din apartament, însă tânărul a blocat uşa de la intrare. Omul a încercat să escaladeze balconul și să strige după ajutor. Când a fost auzit, era deja prea târziu.

După agresiune, tânărul a fugit, lăsând în urmă uşa deschisă la apartament. Poliția a intrat în alertă și a instituit filtre. Tânărul a fost dat în urmărire şi există suspiciuni că ar încerca să plece din țară. Surse din anchetă susțin că acesta ar fi recidivist, fiind închis pentru o faptă comisă cu violenţă în Capitală. Neoficial, în penitenciar, ar fi fost suspectat de o afecțiune psihică.

Se dezlănțuie urgia peste România! Temperaturi siberiene și cantități uriașe de zăpadă vor îngheța țara! Cât ține frigul... DRAGOBETE 2018. MESAJE și URĂRI de DRAGOBETE. Fă-i o declarație originală...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x