Antena Căutare

Scene șocante pe o stradă din Piteşti. Un șofer teribilist și-a lovit intenţionat soacra care mergea liniștită pe marginea drumului! Motivul este halucinant

Momente de groază pentru o femeie din Pitești care mergea liniștită pe stradă, când deodată este izbită și pusă la pâmânt, după ce o mașină o lovește cu viteză, intenționat.

Momente de groază pe o stradă din Pitești! O femeie care mergea liniștită pe marginea drumului a fost călcată intenționat cu mașina chiar de gienerele său dintr-un motiv halucinant! Întreaga tragedie a fost surprinsă de o cameră de supraveghere! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Momentul a fost surprins de către o cameră de supraveghere de pe stradă, iar în cele din urmă s-a descoperit că bărbatul nu era nimeni altul decât ginerele femeii.

În prezent, bărbatul se află la Parchetul de lângă Tribunalul Argeș, unde anchetatorii îl audiază de ore bune. Se pare că motivul pentru care a încercat să o omoare pe femeie este că soacra era ,,prea stresantă'', fapt ce l-a determinat să încerce să-i pună capăt zilelor.

În prezent, femeia în vârstă de 50 de ani a fost internată la Spitalul de Urgență din Pitești după ce a suferit mai multe răni. Cu toate acestea, femeia se află, conform medicilor în afara oricărui pericol.

Pentru a stabili motivul gestului bărgatului, va fi chemată la audieri și soția acestuia.

Tragedie în Cluj! O tânără de 20 de ani a murit după ce prietenul ei, aflat sub influența drogurilor, a izbit o mașină d... Focar de infecție, declarat oficial într-o grădiniță din țară! Numărul copiilor îmbolnăviți crește de la o zi la alta. M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x