Antena Căutare

Scene șocante, în centrul Capitalei! Cum reușește un bărbat să facă sute de euro pe zi înșelând șoferii!

Un cerşetor care simula accidente în scaunul cu rotile a fost filmat în acţiune într-o intersecţie din Bucureşti!

Un cerşetor care simula accidente în scaunul cu rotile a fost filmat în acţiune într-o intersecţie din Bucureşti!

Bărbatul intra intenţionat în autoturisme şi apoi negocia minute în şir cu şoferii înşelaţi. Reporterilor Observator, le-a mărturisit că face astfel sute de euro în fiecare zi. Luat la întrebări de poliţişti, s-a ridicat din scaunul cu rotile şi chiar a mers prin secţie, spun anchetatorii, care l-au amendat cu 700 de lei.

La prima vedere poate părea un accident nefericit. Dar, la o privire mai atentă, se vede clar intenţia bărbatului aflat în cărucior.

Aşa-zisa victimă se pune în mişcare când maşinile opresc la semafor. Singur loveşte cu marginea căruciorului autoturismul şi se aruncă pe asfalt. Speriat, şoferul coboară, crezând că a provocat un accident. Însă imaginile filmate de camera de bord a unui martor l-au dat de gol pe individul care nu doar că a simulat impactul, dar AR SIMULA şi infirmitatea, spun martorii.

De dimineaţă, reporterii Observator l-au găsit pe individ în aceeaşi intersecţie. Acolo unde mărturiseşte că face bani grei.

”Eu numai în euro îi țin. Să mor eu, numai în euro. Ajung acasă cu 200-300 de euro, dar stau câte o lună aici.”, spune bărbatul.

Vanzătorii si angajații spun ca merge pe picioare și are sume de bani pe care le joacă la jocurile de noroc. Tot cartierul îl cunoaşte. Chiar şi poliţiştii l-au recunoscut în filmuleţul care a ajuns pe internet.

Scandal de proporții! Ce amendă uriașă au primit doi părinții care și-au lăsat copilul în mașină, timp de o jumătate de ... Caz cutremurător la un spital din Timișoara! O femeie a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul nouă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x