Antena Căutare

VIDEO | Scene revoltătoare cu Ludovic Orban ironic la adresa măsurilor de protecție: ”V-ați pus masca? V-a numărat cineva?”

Apar scene revoltătoare cu Ludovic Orban la o ședință unde mai mulți membri nu poartă măști de protecție. Premierul României nu pare deranjat de comportamentul participanților, ba chiar are o reacție ironică: ”V-ați pus masca? V-a numărat cineva?”.

VIDEO | Scene revoltătoare cu Ludovic Orban ironic la adresa măsurilor de protecție: ”V-ați pus masca? V-a numărat cineva?” Galerie
VIDEO | Scene revoltătoare cu Ludovic Orban ironic la adresa măsurilor de protecție: ”V-ați pus masca? V-a numărat cineva?”

”V-ați pus masca? V-a numărat cineva?”, îi intreaba premierul pe participanții la eveniment.

Premierul dă mâna cu toată lumea și nu pare să atragă atenția celor care nu respectă regulile de combatere a răspândirii noului coronavirus.

Ludovic Orban nu este la prima situație revoltătoare de acest fel. Acesta a apărut la sfârșitul lunii mai într-o fotografie în timp ce fumează într-un birou, alături de alți membri ai Guvernului care consumă alcool și nu respectă regulile de distanțare socială sau protecție.

VIDEO | Scene revoltătoare cu Ludovic Orban ironic la adresa măsurilor de protecție

De asemenea, în fotografie mai apar ministrul Economiei, Virgil Popescu, care ține în mână un pahar cu whisky, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, care fumează trabuc în timp ce poartă mănuși, vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

VIDEO | Scene revoltătoare cu Ludovic Orban ironic la adresa măsurilor de protecție

Restaurantele rămân închise și după 1 iulie. Izolarea ar putea fi reintrodusă la revenirea în țară. Autoritățile amână n... LISTĂ: Principalele medicamente folosite împotriva coronavirusului și efectul fiecărui tratament în parte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x