Antena Căutare

Scene şocante au fost surprinse în România! Un om al străzii, jucat în picioare într-o maşină de Poliţie!

Scene şocante au fost surprinse la Bârlad. Mai mulţi tineri au filmat cum un om al străzii este bătut într-o maşină de Poliţie. Şocaţi de cele văzute, au pornit în urmărire şi au reuşit să-i ajungă pe oamenii legii

Scene şocante au fost surprinse la Bârlad. Mai mulţi tineri au filmat cum un om al străzii este bătut într-o maşină de Poliţie. Şocaţi de cele văzute, au pornit în urmărire şi au reuşit să-i ajungă pe oamenii legii. Când le-au cerut explicaţii, au primit un răspuns şocant. Tânărul din maşină era drogat şi violent şi îl duceau la Psihiatrie. Asta deşi, spun tinerii care au filmat scena, drumul ducea doar spre o pădure de la marginea oraşului.

Se întâmpla chiar în zona pieţei din Bârlad. Revoltat de cele văzute, Geani a decis să nu lase lucrurile aşa. Alături de câţiva prieteni a pornit în urmărirea maşinii de poliţie. După doi kilometri, ajung din urmă autoturismul ministerului de Interne.

Imobilizat de un alt poliţist, bărbatul de pe bancheta din spate nu răspunde. Se aud doar ţipetele lui de durere. Dar tinerii sunt hotărâţi să nu reunţe. După câteva minute de urmărire, poliţiştii opresc maşina. Şi vin şi cu o explicaţie pentru gestul şocant.

Oamenii legii spun că tânărul era agitat şi îl duceau spre spitalul de Psihiatrie. Doar că drumul pe care mergea maşina de poliţie ducea spre un singur loc. O pădure de la marginea Bârladului.

În cele din urmă, maşina de poliţie se întoarce şi porneşte înapoi spre oraş. Deocamdată nu există o explicaţie oficială. Şefii celor doi agenţi spun că incidentul nu e de competenţa lor, ci a Parchetului. Până la această oră nu există o anchetă oficială.

Iarna se dezlănțuie! Codul galben de ninsori și vânt a fost prelungit în București și în jumătate din țară... A fost activat plan roşu de intervenţie! Accident grav în județul Olt, după ce un microbuz cu copii a derapat şi s-a răs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x