Antena Căutare

Scene șocante în România! Un om al străzii, bătut crunt de doi tineri

Doi indivizi l-au bătut cu pumnii și picioarele pe un om al străzii, în timp ce acesta căuta resturi alimentare într-o ghenă de gunoi!

Doi indivizi l-au bătut cu pumnii și picioarele pe un om al străzii, în timp ce acesta căuta resturi alimentare într-o ghenă de gunoi!

Întâmplarea vine la scurt timp după ce alți doi tineri au bătut cu bestialitate un bătrân, într-un pasaj pietonal din Brașov.

Incidentul violent a avut loc în plină zi, pe o stradă din Făgăraș. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal pentru îngrijiri medicale.

Agresorii se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Pe numele acestora s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Brașov, Gabriela Dinu.

Asta înseamnă că, dacă bărbatul spitalizat va depune plângere, bătăușii riscă între trei luni și doi ani de închisoare, potrivit bunaziuafagaras.info.

Anunţ important de la METEOROLOGI! Ce ne pregăteşte vremea în următoarele ore: ploi torenţiale, descărcări electrice şi ... Invențiile au menirea de a ajuta societatea, afirmă câștigătorii SAB...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x