Antena Căutare

"Schema" lui Mircea Lucescu mai face o victima. Cum a ajuns o femeie cu masina sub tramvai

O soferita din Capitala a ajuns cu masina sub tramvai dupa ce a incercat schema lui Mircea Lucescu! Femeia a incercat sa taie calea tramvaiului, iar vatmanul n-a mai avut timp sa franeze. Asta sustine el. Varianta lui este, insa, contrazisa de martori.

Bulevardul Stefan cel Mare a fost si mai aglomerat decat de obicei astazi dupa amiaza. Cateva tramvaie au ramas mai bine de o ora oprite, dupa ce o masina a intrat pe linie si s-a ciocnit de un tramvai.

La volan, o femeie de patruzeci de ani. A incercat sa intoarca pe linia de tramvai, dar n-a mai apucat sa faca manevra. Masina a fost izbita in plin, insa soferita a scapat cu cateva lovituri la cap.

Martorii dau vina pe vatman. Politistii spun, insa, ca femeia nu avea voie sa intoarca in acel loc, indiferent de viteza cu care se deplasa tramvaiul. Circulatia a fost reluata abia dupa o ora, dupa ce politistii si pompierii au scos masina pe marginea drumului.

Romanii au uitat de criza si au acordat mai multa atentie vacantelor si distractiei!... Un barbat din Neamt a pus un obuz din al Doilea Razboi Mondial pe foc sa faca tuica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x