Antena Căutare

SCHIMBĂ O VIAȚĂ - Bunica de 80 de ani își crește nepoata CU UN 1 LEU PE ZI!

Într-o căsuţă dărăpănată de la marginea satului vrâncean Faţa, comuna Dumitrești, îşi duc existenţa de pe o zi pe alta octogenara Voica Oancea şi lumina ochilor ei, Daniela, nepoţica sa de numai un an şi jumătate.

Într-o căsuţă dărăpănată de la marginea satului vrâncean Faţa, comuna Dumitrești, îşi duc existenţa de pe o zi pe alta octogenara Voica Oancea şi lumina ochilor ei, Daniela, nepoţica sa de numai un an şi jumătate.

Soarta le-a unit pe cele două în împrejurări odioase, astă-vară, când ambii părinţi ai copilei au ajuns după gratii. Tatăl, fiul bătrânei, este închis pentru că şi-a ucis fosta concubină, iar mama, fiindcă şi-ar fi omorât un alt copil.

Departe de aceste figuri sinistre care au adus-o pe lume, micuţa se bucură de dragostea nemărginită a bunicii ei, chiar dacă bătrâna nu-i poate oferi prea multe. Voica a muncit toată viaţa, însă niciodată cu acte, aşa că nu are pensie. Primeşte lunar 38 de lei, indemnizaţia de pe urma răposatului ei soţ, care a lucrat în mină.

Nenorocul a făcut ca, din cauza unor încurcături birocratice, bătrâna să nu beneficieze încă nici de alocaţia Dănuţei, care le-ar mai ajuta să o scoată la liman cu cheltuielile. Bunica însă nu se plânge şi tot ce-şi doreşte pe lume este doar să-i mai dea Dumnezeu ani ca să-şi crească nepoţica.

Nu pot trăi fără ea! Mi-e dragă tare şi cum am reuşit s-o cresc până acum, o să reuşesc şi în continuare! Pot să o îngrijesc, chiar şi-aşa, fără bani. Ea e tot ce mi-a mai rămas pe lume”, spune hotărâtă Voica.

Bordeiul în care trăiesc cele două suflete are o singură odaie, iar acolo se află doar o sobă şi un frigider inutil, folosit pe post de dulap, că mâncare nu prea au. Un om cu suflet mare le-a dat lemne de pomană, iar vecinii o mai ajută pe bătrână cu hrană, haine şi jucării pentru fetiţă.

Contact: VOICA OANCEA - 0760.861.627

Cum puteţi ajuta la schimbarea acestor vieţi

Puteţi dona prin reţeaua Telekom de telefonie fixă, formând:
0 900 900 630- 10 euro/apel
0 900 900 632 – 3 euro/apel
0 900 900 634 – 5 euro/apel
*Nu se percepe TVA.

SAU direct, în contul “Schimbă o viaţă”, cu menţiunea “Voica Oancea

CIF 18212553:
RO63BRDE450SV57339384500 deschis la BRD GSG SMCC, Cod SWIFT: BRDEROBU

Pentru orice detalii, ne găsiţi la 0769.084.879

Puteți urmări în continuare activitatea noastră și evoluția cazurilor pe care le promovăm pe www.schimbaoviata.ro

Gigi Becali este disperat! A primit o veste ŞOC! Ce se va întâmpla în ultimele zile... Vrei să parchezi, te duci la sigur! Autoritățile implementează un sistem care te anunță unde sunt locuri libere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x