Antena Căutare

Schimbare la Loteria Română! S-a întâmplat după 20 de ani, iar jucătorii au fost luați prin surprindere!

Loteria Română a pus în valoare noile terminale care emis bilete, după luni de zile în care ele au fost nefolosite, din cuaza faptului că nu exista hârtie. 

Loteria Română a pus în valoare noile terminale care emis bilete, după luni de zile în care ele au fost nefolosite, din cuaza faptului că nu exista hârtie.

Terminalele folosite de Loteria Română, vechi de peste 20 de ani, erau la un pas să cedeze, așa că Loteria Română a decis să le înlocuiască. Procesul a început în 2015 și avea termen de finalizare în 12 iulie 2018, dar acest lucru nu a fost posibil deoarece în buget nu au fost incluşi banii pentru rolele de hârtie.

Acum, însă, când au fost puse în funcțiune, operatorii din agenții n-au știut să le folsească. De asemenea, nici jucătorii n-au știut cum să reacționeze la această schimbare.

Ba mai mult, Loteria Română a decis să majoreze biletele, însă deocamdată pe pagina oficială a Loteriei Române nu există nicio explicaţie în legătură cu schimbările făcute.

A fost jale pe șoselele din România! Cinci persoane au fost rănite, după o coliziune între cinci mașini... Ultima oră! Alertă de incendiu la cel mai mare mall din țară! Ce spun reprezentanții centrului comercial: ”Focul a fost ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x