Încă o schimbare pentru elevi, din septembrie! Cu ce vor trebui să se obișnuiască unii dintre ei, în București!   

Unii dintre elevii din București ar putea să fie nevoiți să se obișnuiască cu încă o schimbare, din luna septembrie, când ar putea fi primiți, la intrare, cu o investiție de 12.000 de euro.

Încă o schimbare pentru elevi, din septembrie! Cu ce vor trebui să se obișnuiască unii dintre ei, în București!

profimediaimages.ro

Mai exact, începând din luna septembrie, în şcoli, grădiniţe şi alte instituţii publice din sectorul 1 al Capitalei ar urma să fie instalate termoscanere ce costă 12.000 de euro fiecare.

Și primăria sectorului 1 Bucureşti se numără printre beneficiarii acestor termoscanere.

Cum funcționează un astfel de termoscaner

Cu ajutorul algoritmilor inteligenţei artificiale, termoscanerul permite măsurarea temperaturii la o distanţă de trei metri. Dacă nu porţi mască sau ai febră, sistemul transmite un semnal sonor către personalul ce monitorizează.

Cum s-ar putea întoarce elevii la școală, dacă România ar lua exemplul Chinei! Regulă dramatică în sălile de clasă! FOTO

În sectorul 1 al Capitalei sunt necesare 150 de termoscanere.

Aflați bilanțul oficial actualizat al cazurilor de coronavirus din România, precum și al deceselor cauzate de COVID-19, aici!

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri