Antena Căutare

Schimbare oficială. Fără 11 clase absolvite nu poți obține permisul de conducere!

De acum încolo, dacă nu ai cel puţin 11 clase absolvite, nu vei mai putea da examenul pentru a obţine permisul de conducere. Guvernul a luat această decizie pentru a reduce la jumătate numărul de decese din accidente, în următorii 3 ani, conform profit.ro

De acum încolo, dacă nu ai cel puţin 11 clase absolvite, nu vei mai putea da examenul pentru a obţine permisul de conducere. Guvernul a luat această decizie pentru a reduce la jumătate numărul de decese din accidente, în următorii 3 ani, conform profit.ro.

Legea conform căreia persoanele cu mai puţin de 11 clase nu vor mai putea obţine permisul de conducere va intra în vigoare printr-un act normativ, schimbându-se astfel legislaţia rutieră.
Actul a fost luat în considerare după ce numărul de persoane care nu au finalizat învăţământul general obigatoriu, au realizat accidente grave, încheiate cu moarte. Guvernul doreşte să se asigure că persoanele care urcă la volan au capacitatea intelectuală de a învăţa regulile şi indicatoarele de circulaţie.

Alături de această restricţie, se va reduce şi perioada în care şoferii mai în vârstă sunt obligaţi să execute un control medical, pentru a demonstra că încă sunt apţi să conducă.

Vremea se schimbă! Ce anunță meteorologii pentru ziua de joi, 10 noiembrie... Metoda „bancnota” face victime! Ce fac hoții pentru a-i păcăli simplu și rapid pe români! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x