Antena Căutare

Codul Rutier ar putea fi modificat! Schimbarea majoră pe care o cere Gabriela Firea

Codul Rutier ar putea fi modificat, astfel încât autobuzele STB din București să poată circula pe liniile de tramvai, pentru fluidizarea circulației.

Codul Rutier ar putea fi modificat! Schimbarea majoră pe care o cere Gabriela Firea
Ilustrație.

Modificarea va fi cerută de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei. O solicitare în acest sens va fi transmisă Parlamentului.

„Traficul se intensifică cu 20 – 25 de procente (înainte de Crăciun, n.r.), nu doar din cauza bucureștenilor. (...) Se face și aprovizionarea pentru zilele libere. În București vin și cetățeni din zonele limitrofe, pentru diferite probleme, dar și la cumpărături”, a declarat, luni, Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a precizat că vrea ca autobuzele STB să circule pe liniile de tramvai.

„Codul Rutier trebuie să fie modificat, am făcut și mai facem solicitări către Parlament. Toate autobuzele să poată circula pe linia de tramvai, ca în alte orașe europene”, a precizat Gabriela Firea.

Spune-mi în ce zi eşti născut ca să-ţi zic ce semnificaţii are numărul zilei în care ai venit pe lume... Sărbătorile de iarnă au deschis o adevărată competiție între orașele din România. Cine are cele mai frumoase luminițe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x