Antena Căutare

Schimbări majore în Legea Educației! Învăţământ obligatoriu de 15 clase: Părinții nu mai pot "fenta" grupa mijlocie sau grupa mare

Grădiniţa şi liceul, până la clasa a XII-a, ar putea deveni obligatorii. Până în 2020, ultimii doi ani de grădiniţă şi ultimii doi ani liceu ar putea deveni obligatorii. Proiectul urmează să fie supus votului în Camera Deputaţilor.

Grădiniţa şi liceul, până la clasa a XII-a, ar putea deveni obligatorii. Până în 2020, ultimii doi ani de grădiniţă şi ultimii doi ani liceu ar putea deveni obligatorii. Proiectul urmează să fie supus votului în Camera Deputaţilor.

Este în vigoare articolul care spune foarte clar ca pâna în anul 2020 Ministerul Educației Naționale asigură extinderea învățământului obligatoriu la elevii de clasa a XII-a, spune Liviu Pop, fost ministru al Educației.

Pe lângă clasele finale de liceu, grupa mijlocie şi grupa mare ar urma să devină obligatorii.

Înscrierile la școală țin părinții cu orele la cozi. Care sunt actele necesare și cum se face repartizarea elevilor... Veste URIAȘĂ. Două minivacanţe pentru români! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x