Antena Căutare

Schimbări majore în programul Prima Casă. Dobânzile creditelor scad semnificativ

Programul ”Prima casă” se va extinde şi se va numi ”O familie - o casă”. Noul program conţine măsuri de sprijinire a celor care doresc să cumpere o locuinţă. Astfel, statul va creşte de la 50 la 80% nivelul garanţiei guvernementale acordate pentru obţinerea creditului.

Programul ”Prima casă” se va extinde şi se va numi ”O familie - o casă”. Noul program conţine măsuri de sprijinire a celor care doresc să cumpere o locuinţă. Astfel, statul va creşte de la 50 la 80% nivelul garanţiei guvernementale acordate pentru obţinerea creditului.

Este anunțul făcut de premierul Viorica Dăncilă, în cadrul unei ședințe de Guvern.

Totodată, Executivul va suporta comisionul de gestiune, iar dobânzile vor scădea semnificativ, a anunţat primul ministru Viorica Dăncilă, la începutul întâlnirii, notează Antena 3.

„Venim cu noi măsuri de reducere a costului pentru românii care doresc să cumpere o locuință. Ne propunem creșterea nivelului garanției guvernamentale de la 50% la cât este în prezent, la 80% din valoarea creditului, suportarea de către stat a comisionului de gestiuneși reducerea substanțială a dobânzii pentru familile cu copii și pentru persoanele cu cu dizabilități”, a precizat Viorica Dăncilă.

Apel disperat către toți românii! Mătușă și nepoată, dispărute de acasă! Rudele imploră ajutor... O pensionară a fost spulberată pe o trecere de pietoni din Satu Mare! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! – Vid...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x