Antena Căutare

Scoala de vara organizata de ASE a strans tineri din peste 30 de tari!

Ca sa fii un economist bun nu trebuie sa te ingropi in carti, statistici si grafice. De asta s-au convins 70 de tineri din 30 de tari, care participa zilele acestea la Scoala de Vara Internationala organizata de Academia de Studii Economice. Printre cursuri studentii au vizitat Romania, s-au plimbat cu bicicletele prin bucuresti si au trecut si prin cluburi.

Studenti din intreaga lume au venit la noi in tara pentru a aprofunda teme economice la Scoala Internationala de Vara din Bucuresti. Ei au vrut sa demonstreze ca nu stiu doar sa invete, ci si sa se distreze. Dupa cursuri, workshop-uri si dezbateri, tinerii au facut si un tur al Bucurestiului, pe biciclete.

Venit din celalalt colt al lumii, Carlos a vazut si el o bucatica din Romania. I-au placut Sibiul si Brasovul, dar si viata din Bucuresti. Il plus, tanarul a mai avut un sentiment: Romania este asa departe de Mexic...

Programul Bucharest Summer University, in parteneriat cu Fundatia Voiculescu, a inceput pe 12 august si va lua sfarsit maine.

Foto: divasforchristinternational.yolasite.com

Soldatii care si-au pierdut viata in Primul Razboi Mondial, comemorati la Crucea Caraiman... Cod portocaliu de canicula pana duminica. Vezi aici ce recomanda Ministerul Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x