Antena Căutare

Tot mai mulţi părinţi ocupaţi îşi găsesc salvarea în „Şcoală după şcoală". Cât costă o zi în acest program

Elevii rămân în clase şi după ce sună clopoţelul, îşi fac temele şi studiază, ajutaţi de profesori, în cadrul programului „Școală după școală”, la care apelează tot mai mulți părinți ocupați.

Elevii rămân în clase şi după ce sună clopoţelul, îşi fac temele şi studiază, ajutaţi de profesori, în cadrul programului „Școală după școală”, la care apelează tot mai mulți părinți ocupați.

Acest program costă în jur de 20 de lei pe zi, programul, cost la care se adaugă şi banii pentru hrană.

Programul "Şcoală după şcoală" este susţinut financiar de Primării, iar acolo unde nu se întâmplă asta - asociaţiile de părinţi suportă parţial costurile. În plus, familiile plătesc în jur de 20 de lei pe zi pentru supravegherea elevilor, bani la care se adaugă şi 14 lei pentru hrană.

În anul 2018, 12.351 de elevi s-au înscris în acest program. în București, „Școală după școală" se practică în 80 de unități de învățământ.

Şi la privat sunt oferte variate. Cu ore de engleză intensiv ori cursuri de pian - cererea este mare, dar şi preţul este pe măsură: o lună la after school poate să-i coste pe părinţi şi 1.500 de lei.

Sitemul afterschool din unităţile private oferă activităţi diverse, de la cursuri de actorie, de modelaj sau chiar de magie, antrenamente de arte marţiale şi programe de cercetaşi.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai jos din „Observator”.

Bolidul de 140.000 de euro cu care Patriarhul Daniel a sosit la Catedrala Mântuirii Neamului nu are poliță RCA validă! E... Constanța organizează pentru prima dată Târg de Crăciun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x