Antena Căutare

Școli, licee și grădinițe, închise timp de o săptămână la Sibiu. Elevii recuperează orele în avans

Toate grădiniţele, şcolile şi liceele din municipiul Sibiu vor fi închise timp de o săptămână a anunţat, vineri, Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ).

Toate grădiniţele, şcolile şi liceele din municipiul Sibiu vor fi închise timp de o săptămână a anunţat, vineri, Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ). Copiii vor recupera zilele libere în zilele de sâmbătă, în avans.

Astfel, elevii nu vor merge la școală în perioada 6-10 mai, din cauza Summitului UE. Potrivit sursei citate, copiii vor recupera zilele libere în zilele de sâmbătă, începând cu 2 martie. Astfel, preşcolarii şi şcolarii vor fi nevoiţi să facă ore de recuperare în următoarele zile: 2 martie, 16 martie, 30 martie, 13 aprilie şi 18 mai.

Şi studenţii Universităţii "Lucian Blaga" din Sibiu (ULBS) vor avea vacanţa de Paşte şi 1 mai prelungită cu încă o săptămână, ca urmare a măsurilor de securitate luate pentru organizarea Summit-ului UE, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Teodor Boantă.

"O parte din spaţiile universităţii vor fi folosite pentru activităţi în cadrul summit-ului (cum este cazul clădirii în care funcţionează Facultatea de Medicină şi Aula Magna), iar restricţiile de securitate vor fi foarte stricte, astfel că studenţii care aveau programate cursuri în această clădire nu ar fi avut acces. Astfel, s-a decis ca vacanţa de Paşte şi 1 mai să fie prelungită cu încă o săptămână, cursurile urmând a fi reluate în 13 mai. Şapte din cele nouă facultăţi vor recupera cursurile în weekend-urile următoare, iar la Ştiinţe Economice şi Inginerie s-a decis prelungirea cu o săptămână a anului universitar", a explicat Teodor Boantă.

Pe 9 mai, municipiul Sibiu va fi, pentru o zi, capitala politică a Uniunii Europene, aici urmând să se reunească şefii de stat şi de guvern din UE.

Colet suspect, abandonat la ușa unui cabinet stomatologic! Ar fi fost lăsat la intrare de o femeie ce purta mască de pro... 1 martie 2019. Singurul loc din România unde bărbații primesc mărtișoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x