Şcolile rămân închise până la finalul anului şcolar! Autoritățile din New York, măsuri drastice

Primarul New York City, Bill de Blasio, a anunţat, sâmbătă, că şcolile publice vor rămâne închise restul anului şcolar, oraşul confruntându-se cu pandemia de coronavirus, relatează Reuters.

Şcolile rămân închise până la finalul anului şcolar! Autoritățile din New York, măsuri drastice

“Este dureros că trebuie să vă spun că nu putem redeschide şcolile pentru restul anului şcolar, dar vă pot spune şi faptul că procedăm corect”, a declarat De Blasio.

citește și: I s-a făcut rău din senin! Român întors din Marea Britanie, mort în condiții suspecte! Nu avea simptome de Covid-19

Şcolile rămân închise până la finalul anului şcolar! Autoritățile din New York, măsuri drastice

Elevii din New York nu vor mai merge la școală în următoarele săptămâni

Bill de Blasio a decis închiderea şcolilor publice începând din data de 16 martie, în contextul pandemiei, iar atunci obiectivul era ca şcolile să fie redeschise la 20 aprilie. Elevii din New York studiază de luna trecută de la distanţă, lecţiile fiind online.

Sursa : news.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri