Antena Căutare

Școlile, vechi degradata sau pline de moloz! Cu doar câteva zile înainte de începutul anului şcolar, în unele instituţii de învăţământ e dezastru!

La ţară, există clădiri atât de vechi şi degradate, încât îi pun în pericol pe copii. Asta nu înseamnă că în oraşe situaţia este cu mult mai bună.

La ţară, există clădiri atât de vechi şi degradate, încât îi pun în pericol pe copii. Asta nu înseamnă că în oraşe situaţia este cu mult mai bună.

Grădiniţa din Someşul Rece. Pereţii scorojiţi şi pline de cabluri fără izolații îi aşteaptă pe copii şi-n această toamnă. La aceeaşi grădiniţă au mers şi părinţii copiilor de-acum. Nimic nu s-a schimbat între timp.

Autorităţile locale nu pot face investiţii. Singura soluţie ar fi o clădire nouă. Primarul spune că a găsit o pensiune în zonă care ar putea fi transformată în grădiniţă, dar costă 34.000 de euro. Consiliul Local nu a fost de acord, pentru că locaţia nu era potrivită. Nici în Capitală, situaţia nu este mai roz.

Proiect de lege aflat în dezbatere. Tinerii români ar putea face armata, în cadrul unui serviciu militar cu voluntari... Schimbări la BAC! Ministerul Educației publică date despre BACALAUREAT 2018: Primele probe vor avea loc în luna februari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x