Antena Căutare

Scrisoarea către Moș Crăciun a unui copil de șase ani te lasă fără cuvinte. Nici Moșu` nu îl mai poate salva

Unui copil de șase ani din Virginia, SUA, i s-a cerut pe când era la școală să îi scrie o scrisoare lui Moș Crăciun. Ceea ce a ieșit a uimit o lume întreagă.

Unui copil de șase ani din Virginia, SUA, i s-a cerut pe când era la școală să îi scrie o scrisoare lui Moș Crăciun. Ceea ce a ieșit a uimit o lume întreagă.

Mama băiețelului, Sarah McCammon, a postat pe Twitter scrisoarea absolut halucinantă:

„Dragă Moșule,

Fac acest lucru pentru școală. Știu că lista ta cu copii obraznici este goală. Știu că lista ta cu copii cuminți este goală. Și viața ta este pustie. Nu știi problemele pe care le-am avut în viață. La revedere.

Cu dragoste

Nu îți spun cum mă cheamă.

Aceasta este scrisoarea care a născut păreri împărțite: unii apreciază inteligența lui, în timp ce alții sunt îngrijorați că un copil de vârsta lui nu își mai dorește nimic și declară că are probleme.

McCammon, care este reporter la postul național public de radio, a mărturisit că le-a spus mereu copiilor săi că Moș Crăciun este "o poveste amuzantă" și că darurile de Crăciun provin de la persoane reale.

"I-am încurajat ca la școală să păstreze pentru ei adevărul despre Moș Crăciun", a precizat mama copilului într-un e-mail.

Fiului ei mai mic i s-a cerut însă la școală să scrie o scrisoare către Moș Crăciun. "Așa că a făcut acest lucru", a scris ea într-o postare pe Twitter, însoțită de o fotografie a scrisorii scrise de mână.

Sarah McCammon a părut mândră de fiul ei din clasa întâi, calificând scrisoarea drept "uimitoare".

"El a spus că se referea la fratele său mai mare — în mod specific, presupunem noi, la faptul că fratele lui îl bate frecvent la jocuri video", a mai spus mama copilului.

Sursa: Agerpres

În prag de Sărbători, se fac angajări! Peste 16.000 de locuri de muncă pentru români... Mizerie de nedescris, într-o patiserie din Constanța! Gândacii se plimbă printre alimente: "Asta este margarină cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x