Antena Căutare

Prime de până la 15.500 de lei pentru români! Cine poate primi acești bani

Prime de 15.500 de lei vor fi acordate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui românilor care se angajează în această localitate.

Prime de 15.500 de lei vor fi acordate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui românilor care se angajează în această localitate.

Valoarea primelor urcă constant în funcție de numărul de kilometri dintre localitatea de domiciliu și Vaslui, iar dacă proaspătul salariat este dispus să se mute, primește chiar și 12.500 de lei anual. Prima urcă până la 15.500 de lei dacă își ia cu el și familia.

Anunțul a fost publicat pe pagina oficială de internet a AJOFM Vaslui, județ unde rata șomajului tinde către 10%, adică una dintre zece persoane apte de muncă nu are un loc de muncă.

„Prima de instalare se acordă, astfel: 12.500 lei pentru persoanele înregistrate ca șomeri în evidențele AJOFM Vaslui și care se încadrează în muncă, potrivit legii, într-o altă localitate și, ca urmare a acestui fapt, își schimbă domiciliul/ reședința; 15.500 lei pentru persoanele înregistrate ca șomeri în evidențele AJOFM Vaslui și care se încadrează în muncă, potrivit legii, într-o altă localitate și, ca urmare a acestui fapt, își schimbă domiciliul/ reședința, în situația în care sunt însoțite de membrii familiei în sensul Legii Nr.287/2009 privind Codul civil, republicată, iar în cazul familiei monoparentale, în situația în care sunt însoțite de copilul sau copiii aflați în întreținere; în cazul în care ambii soți îndeplinesc condițiile de acordare a primei de instalare, unul va primi suma de 12.500 lei, iar celălalt va primi o primă de instalare în cuantum de 3.500 lei”, arată reprezentanții agenției, potrivit vremeanoua.ro.

Acești bani se acordă în două tranșe, jumătate la instalare și cealaltă jumătate după expirarea perioadei de 12 luni de la angajare.

Impozite majorate cu 500%. Acești proprietari sunt buni de plată! Somațiile au fost deja trimise... Definitivat 2019. În Februarie încep inspecțiile școlare! Calendar, modele subiecte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x