Antena Căutare

Se afla în clubul de lângă atunci când a izbucnit incendiul, dar a sărit în ajutor: "Aveam sânge, scrum şi piele de om pe mâini"

Tragedia din seara de vineri a unit mii de oameni, care au uitat de tot pentru a da o mână de ajutor şi pentru a salva vieţi. Acesta este şi cazul unuia dintre clienţii clubului Salsa, care face mărturii cutremurătoare.

Tragedia din seara de vineri a unit mii de oameni, care au uitat de tot pentru a da o mână de ajutor şi pentru a salva vieţi. Acesta este şi cazul unuia dintre tinerii care nu se aflau în Colectiv, ci într-un local de lângă. Când a auzit ce se întâmplă, a mers să încerce să ajute...

Unul dintre tinerii care se aflau la clubul alăturat, situat uşă în uşă cu Clubul Colectiv, a reuşit să dea o mână de ajutor celor care se aflau la ananghie. În aşteptarea începerii petrecerii, cei aflaţi în clubul de dans au fost invadaţi de fum şi au fost scoşi afară din club, scrie antenastars.ro.

La ieşire, toţi au rămas şocaţi de ceea ce vedeau şi auzeau, mai ales că nu era nici poliţia și nici salvarea acolo. La uşa clubului Colectiv şi-au dat seama ce se întâmplă. Mărturiile lui sunt cutremurătoare.

Citește și: Dramele din curtea spitalului! „Acolo stau părinții, în frig, să nu cumva să le moară copiii și să nu fie acolo...”

Citește și: Doctorul care a încercat să-l salveze pe eroul Claudiu Petre povestește ce s-a întâmplat cu adevărat! Misterul morții a fost elucidat!

Apar dovezi noi! Filmarea arată că incendiul nu a izbucnit în timpul melodiei „The Day We Die”! Ce s-a întâmplat cu adev... Dovada care spulberă zvonurile potrivit cărora incendiul a fost pus de cineva! Ce spune un martor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x