Antena Căutare

Se anunta o iarna mai blanda, cu temperaturi peste medie in unele zone ale tarii

Centrul european pentru prognoze pe medie durata a realizat o estimare a temperaturilor medii lunare si a precipitatiilor. In luna decembrie, s-ar putea inregistra valori termice peste limitele normale in aceasta perioada. Anul 2013 va debuta tot cu temperaturi peste medie in sudul si sud-estul tarii.

Noiembrie

Regimul termic mediu lunar al aerului se va situa in limite apropiate de normele climatologice in majoritatea regiunilor, exceptand nordul si nord-estul tarii unde local valorile termice vor fi sub mediile multianuale.

Cantitatile lunare de precipitatii se pot situa peste normele climatologice in majoritatea regiunilor, exceptand sud-vestul si sudul tarii, unde acestea vor fi normale.

Decembrie

Regimul termic va fi normal in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile sud-estice sunt posibile medii ale temperaturilor mai ridicate decat normele climatologice.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi peste media climatologica in cea mai mare parte a teritoriului, iar in sud-est si local in vestul tarii acestea se vor situa in limite normale.

Ianuarie

Temperaturile medii lunare vor inregistra valori apropiate de mediile climatologice in majoritatea zonelor, local in sudul si sud-estul tarii fiind posibile temperaturi mai ridicate decat normalul perioadei.

Cantitatile lunare de precipitatii vor fi apropiate de media climatologica in majoritatea regiunilor tarii.

Foto: Intact Images

Invatatoarea din Capitala, inregistrata in timp ce isi jignea elevii, a scapat nepedepsita... Neamt: Un barbat trebuie sa plateasca 50.000 de lei statului, dupa ce i s-a calculat pensia gresit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x