Antena Căutare

Se cauta fermieri romanii in Danemarca. Salariul, 1100 de euro lunar!

Nu se mai poarta culesul de capsuni sau portocale. Acum locurile de munca cele mai vanate sunt cele de crescatori de porci, in Danemarca. 25 de astfel de locuri au fost puse la bataie la Targu Jiu, iar salariul nu e deloc de neglijat: peste o mie de euro lunar.

25 de locuri de munca au fost scoase la bataie de o firma din Danemarca. Printre atributiile de serviciu apar hranirea porcilor si vacilor, asistenta la nasterea animalelor, dar si curatenia in grajd. Mai exista si varianta lucrului in ferme de cultivare a legumelor si fructelor, unde se cere spalarea, sortarea si plantarea acestora. 1.100 de euro e salariul oferit. Muncitorii trebuie sa indeplineasca insa niste conditii.

"Trebuie sa stie foarte bine limba engleza si sa-si depuna aici un CV. Trebuie sa fie absolventii 2009-2010 ai unei formei de invatamant, liceu agricol sau horticol pentru a merge in Danemarca pentru o perioada de 3-6 luni", spune Mariana Niculescu, purtator cuvant AJOFM.

Cine este interesat de un asemenea job mai are timp sa-si depuna CV-ul pana pe 1 mai. Unii angajatori ofera cazare, iar altii promit ajutor pentru gasirea unei locuinte in apropierea locului de munca. Chiria lunara este cuprinsa intre 200 si 300 de euro.

Bucuresti: Un barbat s-a impuscat in cap, fiind convins ca are cancer... Daniel Funeriu vrea sa dea supa in loc de "Lapte si corn"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x