Antena Căutare

Se caută locuri de muncă în străinătate și fără limbă străină: care sunt acestea?

Îți dorești un job peste hotare, dar crezi că nu ai cum să-l obții pentru că nu cunoști limba, nici măcar la nivel conversațional. Mulți români se confruntă cu această problemă, însă trebuie să știi că se caută locuri de muncă în străinătate, în diferite domenii, fără limbă străină. Site-urile de joburi abundă în astfel de anunțuri.

Îți dorești un job peste hotare, dar crezi că nu ai cum să-l obții pentru că nu cunoști limba, nici măcar la nivel conversațional. Mulți români se confruntă cu această problemă, însă trebuie să știi că se caută locuri de muncă în străinătate, în diferite domenii, fără limbă străină. Site-urile de joburi abundă în astfel de anunțuri.

De exemplu, oferta cea mai generoasă de locuri de muncă în străinătate este în construcții, în Marea Britanie, dar și-n agricultură, în Spania. Iar dacă te pricepi la meserii practice, un job ca sudor, zugrav sau mecanic auto nu este greu de găsit, chiar dacă nu cunoști nicio limbă străină.

Iată o listă cu domenii și locuri de muncă după care te poți orienta:

Angajatorii caută muncitori în construcții în Anglia

Se caută muncitori pe șantier. Cerințele sunt minime și nu este necesară limba engleză. Cele mai multe anunțuri de angajare oferă contract de muncă pe cel puțin 12 luni și plata la oră sau salariu fix. Tot ce trebuie să faci este să să selectezi joburile și să aplici la cele care crezi că se potrivesc dorințelor și nevoilor tale.

În Germania se caută șoferi profesioniști sau mecanici auto

Nemții sau firmele care își desfășoară activitatea în Germania caută conducători auto, care au permis de conducere pentru categoriile C, D, E. Condiția, însă, este să ai ceva experiență, căci angajatorii vor oameni care să știe să manevreze o mașină de mare tonaj. Nu te descuraja, însă, dacă n-ai făcut asta recent. Bila albă pentru tine vine din faptul că stăpânești volanul și vei putea să o demonstrezi.

În Germania se caută și mecanici auto, oameni care nu cunosc limba germană, dar care se pricep la bucșe, pivoți sau cutie de viteze. Dacă îți cauți un astfel de loc de muncă în străinătate, îl poți obține chiar dacă nu știi germana. Bazează-te pe priceperea de care vei putea să dai dovadă. Intră aici ca să poți studia oferta joburilor disponibile.

Agricultură în Spania

Cele mai multe locuri de muncă în străinătate, la spanioli, sunt în agricultură. Culesul căpșunilor rămâne în topul angajatorilor care caută forță de muncă în România. Dacă ești interesat de un astfel de job, trebuie să știi că nu ți se cere să știi limbă străină. Se cere, în schimb, atenție și seriozitate și se oferă, pe lângă contract de muncă și salariu, cazare. Oferta diferă în funcție de angajator, așa că mai întâi poți analiza lista locurilor de muncă pentru a găsi ceea ce-ți dorești.

Mai sus am selectat pentru tine doar câteva exemple, printre cele mai căutate de angajatorii străini. Desigur, oferta este mult mai amplă, iar țările care caută forță de muncă în România sunt numeroase. Dacă vrei un job peste hotare și te-ai întrebat vreodată dacă se caută locuri de muncă în străinătate și fără limbă străină, răspunsul este da.

Le găsești pe toate pe JobZZ.ro, site-ul tău de joburi, actualizat în fiecare zi cu sute de anunțuri de locuri de muncă din diverse domenii. Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.JobZZ.ro și de acolo să selectezi secțiunea locuri de muncă în străinătate și să arunci un ochi pe oferta din acest moment de pe piață.

Tocmai ai făcut un pas important, acela că ai renunțat la ideea că nu poți munci peste hotare dacă nu știi o limbă străină. Poți avea succes cu cea mai importantă calitate căutată de angajatorii din afara țării, seriozitatea. O găsești la „cerințe” în aproape toate anunțurile de pe JobZZ.ro.

Mai aveți vouchere de vacanță nefolosite de anul trecut? Nu le aruncați, pot fi valorificate!... Hunedoara: Şapte hectare de litieră de pădure şi 14 hectare de teren agricol, distruse din cauza incendiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x