Antena Căutare

Se cauta sefi noi pentru Parchetul General si DNA. Vezi ce conditii trebuie sa indeplineasca!

Se cauta sefi noi pentru Parchetul General si DNA. Procurorii interesati  de o functie de conducere isi pot depune candidatura la Ministerul Justitiei. Exista insa conditii importante pe care candidatii trebuie sa le implineasca, iar selectia va dura destul de mult.

S-au facut speculatii referitoare la alegerea noilor sefi. S-a spus ca acestia au fost deja alesi, iar numele vehiculate au fost Codrut Olaru, seful DIICOT, cel al unui consilier al acestuia, dar si al procurorului din Brasov care a instrumentat dosarul lui Sorin Blejnar. Reprezentantii Ministerului Justitiei sustin ca nu au fost alesi noii sefi ai Parchetului General si DNA.

Acest lucru se va intampla abia dupa ce pe site-ul Ministerului Justitiei va aparea anuntul de incepere a procedurii de selectie. In perioada urmatoare, procurorii interesati de aceste functii isi pot trimite CV-urile.

Ei trebuie sa indeplineasca anumite criterii: sa aiba o cariera solida, sa fi publicat 10 lucrari si sa prezinte un proiect de management pentru institutia in fruntea careia doresc sa ajunga.

Foto: Intact Images

Doi barbati au amenintat ca-si dau foc in fata Primariei Sectorului 5. Unul dintre ei a murit la spital din cauza unui i... Trenul Orient Express a fost atacat cu pietre la Sighisoara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x