Antena Căutare

Se circula bara la bara pe Valea Prahovei. Traficul rutier a fost deviat de pe DN1 pe DN1A

Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand cu ora 11:50, din cauza aglomeratiei, a fost luata masura devierii circulatiei de pe DN1, dinspre Brasov catre Ploiesti, pe DN1A Sacele – Cheia.

Peste 2.200 de politisti rutieri care vor folosi 440 de autospeciale cu aparatura de inregistrare video din dotare vor asigura, miercuri, fluenta traficului auto, informeaza IGPR intr-un comunicat.

''Politia Romana a luat masuri suplimentare pentru o intoarcere in siguranta a turistilor catre domiciliu. In acest sens (...) au fost suplimentate efectivele de politie, pe principalele artere rutiere, care fac legatura intre statiunile turistice si marile aglomerari urbane. Politia Rutiera si-a suplimentat dispozitivul, pentru a asigura fluenta traficului rutier si a preintampina producerea unor evenimente grave'', se arata in comunicat.

Potrivit sursei citate, politistii vor monitoriza traficul rutier, in vederea combaterii incalcarii regimului legal de viteza, fiind monitorizate in special traseele de deplasare dinspre statiunile turistice catre Capitala si celelalte aglomerari urbane.

Politia atrage atentia conducatorilor auto asupra consumului de alcool si mentioneaza ca in ultimele 72 de ore au fost intocmite mai multe dosare penale pentru soferii depistati bauti la volan.

Politistii au intocmit, in ultima zi din anul 2012 si in prima zi a anului 2013, 34 dosare penale pe numele conducatorilor auto care au fost depistati bauti la volan. De asemenea, politistii rutieri au intocmit 12 dosare penale, la data de 31 decembrie 2012 si 22 dosare penale, la data de 1 ianuarie 2013, conducatorii auto fiind depistati in trafic avand o imbibatie alcoolica de peste 0,8 g/l alcool pur in sange.

Citeste si Jurnalul!

Primele luni din 2013 vor veni cu ninsori. Cum va fi vremea in intreaga tara... Romanii care si-au terminat proviziile au luat cu asalt hipermarketurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x