Se dau bani mulți pentru unii elevi! Câte 5.000 de lei! Criteriile pe baza cărora se vor acorda sumele uriașe

Elevii din Târgu Jiu și cei din Suceava care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională sau la Bacalaureat, în acest an, vor primi 5.000 de lei de la municipalitate. 

Se dau bani mulți pentru unii elevi! Câte 5.000 de lei! Criteriile pe baza cărora se vor acorda sumele uriașe

„Premiem performanța la Târgu Jiu! Ca în fiecare an, am prevăzut în buget o sumă pentru încurajarea performanței în învățământ. Am insistat de la bun început să premiem elevii cu rezultate remarcabile la olimpiade și alte concursuri importante. Și de această dată am pregătit un proiect de hotărâre pentru următoarea ședință a Consiliului Local, propunere care îi are în vedere pe cei mai merituoși elevi ai orașului.

Din păcate, situația generată de pandemie a împiedicat organizarea unor astfel de concursuri, dar am hotărât să continuăm să-i motivăm pe copiii cu rezultate excepționale la învățătură, așa că toți cei care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat vor primi, din partea Primăriei Municipiului Târgu Jiu, câte 5000 de lei”, a anunțat primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care a precizat că este vorba despre zece elevi.

Guvernul pregătește majorarea pensiilor și a alocațiilor cu 15 la sută. Când ar urma să intre în vigoare această măsură

Și Primăria Suceava va organiza, sâmbătă, la sediu, premierea cu câte 5.000 de lei a elevilor care au obținut nota maximă atât la Evaluarea Națională sau la Bacalaureat, a anunțat primarul Ion Lungu. Este vorba despre câte 14 elevi, la fiecare examen.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021. Gemenii au probleme la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021 spune că Gemenii au probleme la locul de muncă, dar...
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri