Antena Căutare

Se dau bani mulți pentru tineri! Ce trebuie să facă pentru a primi până la 15.000 de euro!

Tinerii căsătoriți ar putea primi bani, astfel încât să poată plăti avansul pentru o locuință pe care vor să o cumpere. Ajutorul le-ar putea fi acordat prin înființarea Fondului de Solidaritate „Locuințe pentru tinerii români”.

Se dau bani mulți pentru tineri! Ce trebuie să facă pentru a primi până la 15.000 de euro! Galerie
Se dau bani muți pentru tineri! Ce trebuie să facă pentru a primi până la 15.000 de euro!

Parlamentarii umaniști propun înființarea Fondului de Solidaritate „Locuințe pentru tinerii români", prin care aceștia să își poată plăti avansul pentru o locuință.

„Este o veste foarte bună pentru tinerii care au bani să plătească ratele, dar nu au bani să plătească avansul. Am inițiat, împreună cu colegii mei, acest proiect de lege, prin înființarea Fondului de Solidaritate «Locuințe pentru tinerii români»", a spus Grațiela-Leocadia Gavrilescu.

Cine categorie de tineri ar putea primi banii. Condițiile impuse

Societățile comerciale ce în anul fiscal precedent au avut un profit brut de peste un milion de lei vor putea să dea 1% din acest profit pentru constituirea acestui Fond de Solidaritate, suma fiind deductibilă.

Poți primi acești bani! Vouchere de 360 de lei pentru 400 de mii de elevi din România! Tinerii trebuie să facă parte din aceste categorii

„Tinerii care sunt căsătoriți și au până în 35 de ani vor putea să acceseze până la 15.000 de euro sumă sau 15% din valoarea locuinței pe care doresc să o achiziționeze”, a mai explicat Grațiela Gavrilescu.

Se dau BANI de la stat pentru copiii și juniorii cu aceste activități! Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și ce sumă la va umple buzunarele

Suma de bani pe care tinerii o vor primi de la Fondul de Solidaritate va trebui să fie returnată în zece ani, începând cu anul șase din momentul în care s-a încheiat contractul de achiziționare a unei locuințe, în rate egale.

Autoritățile fac verificări la sânge, la intrarea în țară. Peste 1.500 de români trimiși în izolare, în ultimele 24 de o... Accident grav pe autostradă, spre Turda. Bărbat mort pe loc, iar femeia din dreapta în stare critică. A fost solicitat e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x