Căutare Live

Se dau bani, nu e glumă! Oamenii care ar putea să primească de la stat între 1000 și 3000 de lei! 

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va discuta în următoarea şedinţă un proiect potrivit căruia municipalitatea să acorde sume cuprinse între 1.000 şi 3.000 de lei cuplurilor care împlinesc 25, 50, respectiv 75 de ani de căsătorie

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) va discuta în următoarea şedinţă un proiect potrivit căruia municipalitatea să acorde sume cuprinse între 1.000 şi 3.000 de lei cuplurilor care împlinesc 25, 50, respectiv 75 de ani de căsătorie.

Potrivit proiectului de hotărâre publicat de CGMB, familiile care anul acesta împlinesc 25 de ani de căsătorie au urma să primească de la primărie suma de 1.000 de lei, cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie - 1.500 de lei, iar familiile care împlinesc 75 de ani de la căsătorie vor fi premiate cu 3.000 de lei. În plus, fiecare cuplu va primi o diplomă de onoare.

Premiile vor fi acordate acelor cupluri care împlinesc 25, 50, respectiv 75 de ani de căsătorie neîntreruptă, după intrarea în vigoare a hotărârii care va fi supusă votului în şedinţa CGMB din 14 iunie, prevede proiectul.

Documentul prevede totodată ca cel puţin unul dintre soţi să aibă cel puţin vârsta de 50 de ani, în caz contrar fiind nevoie de avizul primarului general al municipiului Bucureşti.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Anunțul făcut de Ministerul Educației, în urmă cu puțin timp! Ce trebuie să știe elevii care susțin luni prima probă la ...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri