Antena Căutare

Se dau bani pentru elevi la început de an școlar 2018-2019. Ce trebuie să știe părinții

Vești bune pentru elevi, în întâmpinarea noului an școlar 2018 - 2019. Se dau bani școlarilor pentru procurarea rechizitelor școlare.

Se dau bani pentru elevi la început de an școlar 2018-2019. Ce trebuie să știe părinții
| bzi.ro

Vești bune pentru elevi, în întâmpinarea noului an școlar 2018 - 2019. Se dau bani școlarilor pentru procurarea rechizitelor școlare.

Primăria Capitalei a hotărât să ofere 450 de lei copiilor din învățământul primar și gimnazial pentru procurarea rechizitelor școlare. Ajutorul se oferă odată pe an, doar elevilor cu venit pe membru de familie mai mic de 1.900 de lei.

"Beneficiarii sunt părinții/reprezentanții legali ai copiilor cu vârstă cuprinsă între 6 și 14 ani, încadrați într-o formă de învățământ publică sau privată, cu reședința sau domiciliul stabil în București de cel puțin șase luni. (...) Produsele care pot fi achiziționate cu sprijinul financiar sunt: Cărți pentru copii, rechizite și papetării pentru copii", se arată într-un proiect de hotărâre al Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

Elevii pot primi un sprijin financiar o data pe an școlar dacă au un venit pe membru de familie mai mic de 1.900 de lei.

Pentru a intra în posesia acestor bani pentru rechizite, părinții trebuie să trimită o cerere de solicitare, doar prin poștă, la adresă: stradă Constantin Mille nr.10. De asemenea, părinții trebuie să locuiască în București de cel puțin șase luni, iar copilul trebuie să fie înscris la o școală din Capitală.

Autoritățile își propun că, prin acest proiect, să prevină abandonul școlar. În expunerea de motive a proiectului se arată că 18,5% din populația română cu vârstă preșcolară și școlară nu face parte din sistemul național de educație.

sursa: bzi.ro

Anunțul așteptat inclusiv de părinți! 450 de lei pentru pentru elevi! Informația este oficială!... Metroul va circula după un program nou! Ce trebuie să afle călătorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x