Antena Căutare

Se decide soarta în cazul preotului care a scandalizat întreaga României! Imaginile surprinse în timpul slujbei sunt șocante!

Scenele revoltătoare au fost filmate, imaginile au ajuns în toată presa, iar acum preotul va suporta consecinţele faptelor sale.

Scenele revoltătoare au fost filmate, imaginile au ajuns în toată presa, iar acum preotul va suporta consecinţele faptelor sale.

Un preot din Brăila s-a enervat cumplit că bebeluşul pe care trebuia să-l boteze i s-a agăţat de sutană! Bărbatul l-a smucit de mai multe ori şi a fost la un pas să refuze să-l mai creştineze.

Este momentul în care preotul Traian Mazăre, parohul bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Brăila, îşi pierde cumpătul. Speriat de modul brutal în care a fost ridicat, bebeluşul pe care urmează să-l boteze plânge şi se agaţă de veşmântul preoţesc.

Scena se repetă, iar starea de nervozitate a preotului escaladează. Părinţii asistă fără reacţie la scena revoltătoare. Aceștia reacţionează abia în momentul în care duhovnicul le cere să-l ajute. Fără să-şi ascundă sau să-şi controleze în vreun fel furia, preotul acoperă violent gura bebeluşului, apoi îl scufundă în cristelniţă.

Deşi preotul recunoaşte că a fost nervos în timpul slujbei, spune că nu l-a bruscat pe bebeluş şi că a respectat toate canoanele bisericeşti.

Reporterii Observator au încercat să discutie cu superiorii preotului, de la Arhieposcopia Dunării de Jos. Fără niciun rezultat. O reacţie a avut însă Patriarhia Română, prin purtătorul de cuvânt.

Momente dramatice! Mara Bănică s-a simţit rău şi a fost luată cu ambulanţa, chiar de la „Acces Direct”!

Imaginile revoltătoare au ajuns şi la reprezentanţii Protecţiei Copilului.

După ştirile apărute în presă, poliţia s-a autosesizat şi a deschis pe numele preotului un dosar penal in rem pentru lovire şi alte violenţe. La rândul ei, Arhiepiscopia Dunării de Jos a început propria anchetă şi a cerut iertare părinţilor bebeluşului pentru atitudinea reprobabilă a feţei bisericeşti.

A fost identificată a cincea victimă care a murit carbonizată în urma accidentului din Suceava! Tinerii arşi de vii au c... O tânără a fost dată afară din Spitalul CF2 din Capitală pentru că a îndrăznit să plece să-şi ia de mâncare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x