Se fac angajări în MAI! Au fost scoase la bătaie posturi în cadrul mai multor structuri din Minister

 

Vești bune pentru cei interesați de o carieră în MAI. Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne a scos la concurs 34 de posturi vacante din cadrul structurilor IGAv.

Dintre acestea, şapte posturi sunt de ofiţer, prin trecerea în corpul ofiţerilor a maiştrilor militari şi subofiţerilor din unităţile militare ale Ministerului Afacerilor Interne, care îndeplinesc criteriile specifice şi condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului - cinci posturi în cadrul IGAv (Aparat propriu), un post în cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie Iaşi şi un post la Unitatea Specială de Aviaţie Tulcea, informează un comunicat al MAI transmis vineri AGERPRES.

De asemenea, a fost scos la concurs un post vacant de ofiţer în cadrul IGAv (Aparat propriu), prin încadrare directă, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului.

Alte 25 de posturi de subofiţer sunt disponibile prin încadrare directă, din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi condiţiile de ocupare prevăzute în fişa postului. Astfel:

  • 8 posturi în cadrul Inspectoratului General de Aviaţie (Aparat propriu);
  • 5 posturi în cadrul Unităţii Speciale de Aviaţie Bucureşti;
  • 3 posturi la Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca;
  • 2 posturi la Unitatea Specială de Aviaţie Iaşi;
  • 1 post în cadrul Unităţii Speciale Tulcea;
  • 6 posturi la Caransebeş.

Este scos la concurs şi un post de personal contractual - îngrijitor în cadrul IGAv (Aparat propriu), prin încadrare din sursă externă.

„Anunţurile de concurs, care conţin informaţii referitoare la condiţiile generale şi specifice de participare la concurs, datele în care se pot depune documentele, precum şi cele la care se susţin probele de concurs, tematica şi bibliografia, sunt afişate pe site-ul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI la rubrica Carieră”, se arată în comunicat.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI