Antena Căutare

Sunt sute de locuri de muncă disponibile, dar tinerii nu sunt interesați! Care sunt cerințele lor ca să accepte un job

Avem locuri de muncă, însă nu şi oameni interesaţi să muncească. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a deschis în mai multe localităţi din ţară bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Avem locuri de muncă, însă nu şi oameni interesaţi să muncească. Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a deschis în mai multe localităţi din ţară bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi.

Ofertele şi domeniile sunt variate, de la mecanică, la horeca şi chiar cercetare. Chiar şi aşa, proaspeţii absolvenţi nu au părut interesaţi. Prezenţa la bursă a fost foarte scăzută, iar principala preocupare a tinerilor a fost. cum să obţină un salariu cât mai mare.

Angajatorii din Vaslui s-au pregătit pentru o nouă rundă de recrutări. Au scos la bătaie 260 de locuri de muncă pentru tinerii cu studii medii şi superioare. Cum s-a întâmplat şi cu alte ocazii, tinerii nu s-au prea înghesuit.

Puţinii tineri care au trecut pragul bursei locurilor de muncă au preferat să privească mai mult, decât să interacţioneze cu angajatorii. Puţini au fost cei care ştiau ce vor.

Dacă la Vaslui tinerii nu au fost foarte interesaţi de ofertele de muncă, situaţia a stat mult mai bine la Iaşi.

Principalele griji sunt salariul şi programul de lucru. Tinerii par dispuşi să-şi schimbe radical drumul în viaţă dacă banii sunt mulţi şi condiţiile de lucru bune.

De partea cealaltă angajatorii se plâng de lipsa personalului calificat dar şi de faptul că imediat după ce sunt formaţi, tinerii aleg să plece în alte locuri pentru bani mai mulţi.

Scene șocante la Spitalul Județean din Buzău! Motivul halucinant pentru care mai mulți părinți s-au luat la bătaie... Primele efecte ale noii legi a pensiilor: Se va întâmpla de la 1 ianuarie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x